Blogwork

Loving Couple Policy Bernilai 1 Juta

Loving Couple Policy Bernilai 1 Juta di Takaful Ikhlas

Serendah Bawah RM50 sebulan anda boleh langgan Loving Couple Policy di Takaful Ikhlas – Kenapa TIDAK ?

Ramai orang beranggapan untuk memiliki loving couple policy ini memerlukan sejumlah RM yang besar. Setuju? Sebenarnya tidak! Anda tidak perlu sejumlah RM yang besar untuk melanggan polisi ini. Seminimum dibawah RM50 pun anda mampu memilikinya. Tetapi anda perlu jelas bahawa semua plan/produk takaful akan mengambil kira faktor umur, kesihatan dan risiko pekerjaan.

Jika anda ingin mendapatkan Free Consultation daripada saya, anda boleh klik di bawah ini untuk saya bantu.

Para isteri, saya ingin anda bayangkan perasaan anda.

Apa perasaan anda jika pasangan anda yang masih disisi anda menghadiahkan kepada anda RM1 juta? Sudah pasti anda gembira bukan. Andai diberi sekuntum bunga pun hati kita telah berbunga-bunga, apatah lagi RM1 juta.

Ketika suami anda di sisi, suamilah tempat kita menumpang kasih, berkongsi suka duka. Tetapi tak semua yang dirancang menjadi kenyataan. Takdir dan perancangan Allah lah yang terbaik untuk kita.

Andai jodoh kita tidak panjang. Allah lebih sayangkan suami kita. Adakah kita sebagai isteri telah bersedia? Tanya diri kita. Adakah kita telah bersedia? Atau kita sendiri ragu-ragu? Atau kita terus terdiam, kelu untuk menjawabnya?

Justeru itu, saya juga sebagai seorang wanita, isteri dan ibu kepada anak saya, sudah pasti saya akan berasa cuak, takot dan macam-macam lagi perasaan andai saya tidak mempersiapkan diri saya jika perkara itu berlaku.

Saranan saya kepada wanita-wanita hebat dan kuat di luar sana, sama-sama kita upgrade ilmu kita dan ambil tahu tentang hak kita.

Salah satunya adalah dengan menyediakan 1 polisi iaitu Loving Couple Policy ini. Di bawah ini, saya letakkan 1 flyer untuk anda.

Sebagai seorang isteri, saya yakin anda perlukan security/jaminan daripada seorang suami. Mulakan dengan bertanya kepada suami kita. Adakah suami dambaan kita telah menyediakan satu plan untuk kita andai suami kita dijemput Ilahi terlebih dahulu daripada kita.

Saya juga sertakan disini anggaran kasar untuk sumbangan bulanan yang diperlukan untuk loving couple plan sebanyak RM200,000. Andai kata suami dijemput Ilahi, sekurang-kurangnya kita sebagai isteri mempunyai dana RM200,000 untuk meneruskan kelangsungan hidup dan membesarkan anak-anak.

Kepada para suami dambaan isteri, saya dengan rendah hati mohon anda tonton video ini sehingga habis. Saya yakin dan pasti anda akan dapat sesuatu dan terus bertindak. Tonton dengan hati terbuka. InsyaAllah, Allah bantu dan mudahkan semua suami-suami diluar sana.

Dapat sesuatu para suami dambaan isteri?

Sayang isteri?
Klu betul…para suami tolg la lakukn ini..
1. Latih isteri cari duit sendiri dan berdikari
2. Latih isteri urus kewangan mereka sendiri
3. Sediakan wasiat sebelum anda pergi
4. Bina dan didik cara mendapatkan sumber pendapatan pasif
5. Buat HIBAH utk ganti pendapatan anda yang telah pergi

Klik wasap di bawah untuk saya bantu.

Berjumpa lagi di lain masa.

Salam kasih sayang dari saya. Untuk tips kewangan boleh follow channel TG saya di ;

Terima kasih

Nurliyana Hasim

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *